Qui sóc jo?

Aquesta pregunta podria ser resposta de manera molt complexe o molt simple. Diríem que sòc una persona humana del Vallés Oriental, concretament de Cànoves i Samalús, i que un bon dia, es va decidir a deixar anar les seves cabòries a la xarxa. L’inici d’allò, que avui dia és Les Cabòries d’en Montilla, encetava així la seva nova experiència, un 14 de novembre del 2006:

El perquè d’aquest bloc, de les cabòries d’en Montilla, caldria buscar-ho en la necessitat de donar a conèixer un seguit de pensaments, preocupàcions, cavil·lacions.
Tambè donat que hauré de sofrir amb resignació el fet de que el president d’aquest país tingui el mateix cognom que un servidor, aprofitarem l’avinentesa. Avanço el fet, que no tenim cap tipus de parentesc, ni ens coneixem, ni crec que ens arribem a coneixer mai.
Però evidentment, des de fa uns dies pateixo en silenci, les conyetes i comentaris de companys i desconeguts inclòs, respecte a l’Honorable “futur” president de la Generalitat de Catalunya. Espero, i desitjo, que en uns dies, a la gent se li passi la dèria, i que no siguin els quatre anys que duri el tripartit, perdò el govern d’Entesa, o el temps que durin.

Encara avui dia, no se fins quan durarà això , i com tot, li arribin bons vents i vents dolents, èpoques bones i dolentes, però només són això… cabòries

Així que si voleu saber qui sóc, el que haureu de fer és anar seguint aquest bloc.

Benvinguts!

Anuncis