Fi

Era una mort anunciada. Feia mesos que ni tan sols entrava a veure’l. Aquesta etapa s’acabat i aquest bloc va perdre el sentit fa temps. Si no l’he tancat abans era per una qüestió sentimental. Va començar a Blogger, va donar el salt a un .cat i després va tornar a un domini gratuït a wordpress.

Les Cabòries van començar el novembre del 2006, i ara 5 anys després deixo les meves cabòries. Potser en part degut a la repetició de temes, a la falta de constància, però segurament, el fet instantani de twitter va fer que poc a poc perdès les poques ganes que hi posava en aquest bloc. Continuar l’agonia em feia mal, anar veient sense actualitzar-lo, així que millor fer-ho ara. Estic força ocupat amb el meu projecte Bocaorella, i amb possibles projectes futurs, que tampoc em deixen el temps que voldria. Si més no, em podeu seguir allà o al twitter.

Hi haurà gent que em dirà, que és ara quan cal seguir en aquests moments de resurgiment de la dreta, però fa temps que aquest bloc va deixar la seva vessant política per entrar en la personal. Si més no, el temps que hagueu perdut en ell, entre els seus escrits, el fet d’haver pogut fer ressó de les meves cabòries.  Vaig tindre clar que això seria temporal, i que en el moment, que he retardat, que no m’omplís ho deixaria.

Pensaments, preocupàcions, cavil·lacions.En definitiva això era aquest bloc, les meves Cabòries. Les d’en Montilla. Nomès eran això… Cabòries

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under personal

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s